کاربرد پنل پیامکی چیست؟ امروزه کسبوکارهای مختلفی از پنلهای پیامکی استفاده میکنند تا بتوانند جامعه هدف خود را افزایش داده و برند خود را در جامعه معروفتر کنند. با توجه به مزایای بسیار خوبی که ما از پنل پیامکی شاهد هستیم، در این مقاله میخواهیم به بررسی کاربردهای پنلهای پیامکی بپردازیم.
اگر تجربه ساخت ایمیل و استفاده از آن را داشته باشید، حتما نسبت به استفاده از یک پنل برای ارسال پیام خود به یک فرد یا مجموعهای از افراد اقدام کردهاید. امروزه کسبوکارها سعی میکنند تا از تمامی ابزارهایی که در اختیار دارند، برای تعامل با مشتریان خود استفاده نمایند. از این رو، ابزارهای مختلفی برای ارتباط با مشتریان ایجاد شده است که به شرکتها و کسبوکارهای مختلف امکان آن را میدهد تا با کاربران خود در اماکن مختلف جغرافیایی، به صورت شهر به شهر و یا کل کشور، براساس جنسیت، طیف شغلی و … ارتباط برقرار کنند.
یکی از این ابزارهای بسیار پرکاربرد، پنلهای اساماس هستند که میخواهیم در این قسمت به بررسی کاربردهای آن بپردازیم. سامانهها و پنلهای پیامکی چند رسانه ای، نرمافزارهای تحت وبی هستند که کارکردی و ساختاری مشابه با جیمیل، دراپ باکس داشته و شما میتوانید به کمک مرورگرهای مختلف، اپلیکشینهای موبایل و … به صورت آنلاین به آنها دسترسی داشته باشید. کاربرد پنل پیامکی امروزه بسیار گستردهتر شده است. یکی از این پنلهای پیامکی در ایران، پنل اساماس هدهد نام دارد که توانسته است امکانات خوبی را در یک محیط جذاب برای مشتریان خود ارائه دهد.
پیشنهاد ما به شما : مزایای استفاده از پیامک
در مورد نقشی که پنلهای پیامکی میتوانند به عنوان یک ابزار بازاریابی ایفا کنند، بایستی به این مورد اشاره کرد که این ابزار، به عنوان یکی از پربازدهترین ابزار بازاریابی برای کسبوکارها شناخته میشود. کاربرد پنل پیامکی، طیف گستردهای دارد و بسته به نیاز و نوع مشاغل، میتوان از آن به روشهای مختلفی استفاده نمود.
شما میتوانید به کمک پنلهای پیامکی، کسبوکار خود را آغاز کرده و براساس جامعه هدفی که مدنظر دارید، به تفکیک جنس، شهر، مشاغل، سن و …. با توجه به امکاناتی که شرکتهای فعال در این زمینه برای شما معرفی میکنند، با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید. با این حال، بایستی برای درک بهتر نقشی که پنلهای پیامکی ایفا میکنند، به بررسی کاربرد پنل پیامکی بپردازیم. با ما همراه باشید تا به ۶ نمونه عینی از کاربردهای پنلهای پیامکی اشاره کنیم.
استفاده از ظرفیت تمامی راهحلهایی که میتواند جامعه هدف را به شما نزدیکتر کند، باعث شده است تا امروزه شاهد استفاده گسترده از پنلهای پیامکی و ارسال پیامکهای تبلیغاتی به مشتریان باشیم. اگر بخواهیم ۶ مثال برای کاربرد پنل پیامکی به شما معرفی کنیم، بایستی گفت:
۱- کمپینهای پیامکی رستورانها: نمونهای عینی از کاربرد پنل پیامکی را میتوانید در کمپینهای پیامکی رستورانهای مکدونالد مشاهده کنید که به خوبی توانستهاند مشتریان بسیار را به طرف خود جذب کنند. نمونههای موفقیت آمیز آنها بارها از طریق ارسال پیامک اثبات شده است. نمونهای از کمپین موفقیت آمیز این شرکت، کمپین “کریسمس مبارک” نام دارد که در یکی از شعبات این برند در کشور ایتالیا انجام شد. کمپین پیامکی سبب شد تا مشتریان بسیاری به این شعبه مراجعه کنند. البته وجود آفرهایی نظیر قرعهکشی برای شرکتکنندگان، یک وعده غذایی رایگان در نهایت حجم عظیمی از مشتریان را (در حدود ۱٫۵ میلیون نفر در ۵ هفته) به این شعبه جذب کرد.
۲- اطلاعرسانی برنامهها: نمونه دیگری از کاربرد پنل پیامکی را میتوان در اطلاع رسانی برنامهها دانست. به عنوان نمونه بایستی به رستورانی در ممفیس آمریکا اشاره کرد که برای اولین بار استفاده میشد. این کار در سال ۲۰۱۱ سبب شد تا رفته رفته رستورانهای مشابه نیز از پنل پیامکی برای اطلاعرسانی خدمات و ویژه برنامههای خود برای مشتریان استفاده کنند. به عنوان مثال، این رستوران توانست به کمک اطلاعرسانی با کمک پنلهای پیامکی، خبر تاسیس شعبه دوم رستوران خود را برای افراد بسیاری با یک آفر هدیه وعده غذایی ارائه کند. این نوع اطلاعرسانی و در کنار آن هدیهای که در نظر گرفته شد، سبب شد تا افراد بسیاری به این شعبه با ظرفیت ۲۵۰ نفر مراجعه کرده و برای صرف وعده غذایی تا ۲ ساعت هم منتظر خالی شدن صندلیها باقی بمانند.
پیشنهاد ما به شما : تاریخچه پیامک
در ادامه بررسی ۶ نمونه از کاربردهای پنل پیامکی همچنین میتوان گفت:
۳- کاربرد پنلهای پیامکی در هتلها: یک نمونه موفقیتآمیز دیگر در کازینو و کافه Planet Hollywood را شاهد هستیم. در این نمونه، کسانی که به پیامهای پنل پیامکی پاسخ درست میدادند، جوایزی اهدا میشد. کمپینی که در پنل پیامکی این شرکت ایجاد گردید، سبب شد تا تعداد اعضای کلاب این هتل ۱۳ درصد افزایش یافته و هدف آنها را تا ۶۰ درصد تامین کرد.
۴- فروش بیشتر با پنل پیامکی: یک شرکت مبلمان به نام Ashley توانست تا با راهاندازی یک کمپین پیامکی، به کسانی که پاسخ صحیحی به پیامها ارائه میکردند و در لیست پنل پیامکی بودند، هدیه مخفیانه بدهد. این نوع روش اساماس مارکتینگ سبب سود ۳۰ هزار دلاری شد که ۶۰ درصد فروش ناشی از آن از فروش پنل پیامکی حاصل شده بود.
۵- جذب توجه مردم: همواره یک آفر رایگان و خوب سبب میشود تا افراد بسیاری را به کسبوکار خود جذب کنید. شما میتوانید با یک پیشنهاد مانند غذای رایگان، تخفیف درصدی، قرعهکشی و جایزه، طیف مخاطبان بسیاری را از سطح شهر داشته باشید.
۶- تخفیف با سیستم پیامکی: یک نمونه موفقیت آمیز از کاربرد پنل پیامکی را میتوانید در رستوران kraft مشاهده کنید که با کمک یک سیستم پیامکی، توانستند با ارائه یک افر قهوه رایگان و ۴۰۰ هزار قهوهای که به مشتریان خود ارائه کردند، ۸۰ هزار نفر از منطقه و شهر خود را به لیست مخاطبان فعال رستوران اضافه نمایند.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد