در این مقاله هدف ما بررسی این مطلب است که چگونه متن پیامک تبلیغاتی برای جذب مشتری بنویسیم. این کار در روند ارسال پیامک تبلیغاتی و پنل پیامکی اهمیت دارد. از قدیم استفاده از تبلیغات برای فروش کالا و خدمات به عنوان یک اطلاع رسانی امری مرسوم بوده. قبل از ورود صنعت چاپ به جامعه، خصوصا حرفه روزنامه نگاری این اطلاع رسانی لز طریق افراد و به صورت حضور ی صورت می گرفته . این کار یک شغل محسوب می شده. افرادی در جامعه به نام جارچی بودند که این امر رابرعهده داشتند. آن ها معمولا به همراه خود طبل بزرگی داشتند و در سطح شهر خبر یا دستورات دولتی را به گوش مردم می رساندند. این اخبار و پیام ها می توانست از سوی افراد شخصی نیز باشد که بابت مدت و استفاده از این کار جارچی ها مزدی پرداخت می شده.
با پیشرفت علم و صنعت چاپ خصوصا انتشار روزنامه ها، خدمات اطلاع رسانی نیز برنامه ریزی گردید. نام آگهی بر خود گرفت. این آگهی ها فراگیر تر شد و پا را از شهر و منطقه فراتر نهاد. جنبه کشوری گرفت و حتی پا را از مرز ها نیز فراتر گذاشت. با پیشرفت صنعت ارتباطات و خصوصا تلفن همراه تا حدود خیلی زیادی این امر از سمت و سوی روزنامه ها و مجلات به تلفن همراه منتقل گردید و نام تبلیغات پیامکی را بر خود گرفت. در نهایت ارسال پیامک تبلیغاتی و پنل پیامکی اهمیت زیادی در بازاریابی پیدا کردند.
اطلاع رسانی به مشترکین استفاده کننده از تلفن همراه به صورت پیامک را تبلیغات پیامکی می گویند. امروزه شرکت های خدماتی هستند که با دریافت هزینه با توجه به متن پیام و تعداد شماره ها مطلع شونده این وظیفه را انجام می دهند. این ارسال ها می تواند برای پیش شماره های مختلف ارسال گردد. ارسال پیامک تبلیغاتی این روز ها اهمیت بسیار زیادی در روند بازاریابی پیدا کرده است.
چند نکته کلیدی و مهم در امر تبلیغات پیامکی وجود دارد که حتما بایستی رعایت گردد که عبارتند از:
اصلی ترین موضوع در امر ارسال پیامک های تبلیغاتی موجز و خلاصه بودن متن می باشد. چون افراد استفاده کننده از تلفن همراه آن را همیشه و در هر حالتی به همراه دارند. تبلیغ کننده بایستی با به کار گیری حداقل جملات منظور خود را به خوبی بیان کند.
این زمان معمولا بایستی زمانی انتخاب گردد که مزاحمتی هرچند جزئی برای دریافت کننده به وجود نیاورد.
تبلیغ کننده باید این نکته را در نظر داشته باشد که در همان متن کوتاه اطلاع مفیدی از کالا یا خدمات را به استفاده کننده برساند.
یکی از ترفند های مرسوم و کارساز این گونه تبلیغات خواستن و وادار کردن گیرنده تبلیغات به مراجعه بیشتر به منبع تبلیغ شونده می باشد. معمولا خواسته می شود برای اطلاع بیشتر به سایت یا محل ارائه دهنده خدمات یا فروش مراجعه کنند. این کار در پنل پیامکی اجرا می شود. یکی دیگر از ترفندها حالت معمایی بودن تبلیغ پیامکی است که دریافت کننده را برای پاسخ گیری موظف به پیگیری پیامک می کند.
ارسال پیامک تبلیغات مزایا و معایبی دارد. این موارد را در ادامه به دقت برای شما بیان می کنیم.
ارسال این مدل پیام ها، امروزه نقش مهمی در اطلاع رسانی وسیع جامعه دارند. این اطلاع رسانی ها خصوصا در مورد رعایت بهداشت و به کار گیری دستورات بهداشتی می تواند در ارتقاء سطح کیفی بهداشتی در جامعه مفید باشد. این پیام های بهداشتی خصوصا برای تقاط دور از دسترس بسیار مفید و کار ساز خواهد بود. امروزه در دوران همه گیری کرونا استفاده از این شیوه اطلاع رسانی و آموزش های مفید تاثیر فوق العاده ی بر سلامت فردی و جامعه خواهد داشت. در پایان ذکر این نکته ضروری است که در ارسال پیامک های تبلیغاتی خصوصا از نوع غیر دولتی آشنایی با شرکت سفارش گیرنده مهم است. بید دانست که دارای چه پنل تبلیغاتی است. بدین معنی که شماره های گیرنده تا چه تعداد می باشد و قابل ارتقاء با شماره های بیشتر می باشد یا نه.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد