نقش پیام کوتاه در مدیریت بحران چیست؟

شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۵
نقش پیام کوتاه در مدیریت بحران

درتعریف بحران می توان این را گفت که واقعه ایست که به طور ناگهانی به وقوع می پیوندد. برای ساخت های زیربنایی و یا ارزش ها و هنجار های اساسی یک تهدید جدی محسوب می گردد. از این رو در قبال این واقعه و هنجار ناگهانی یک سیستم واکنش سریع لازم است که احتیاج به مدیریتی خلاق دارد. نقش پیام کوتاه در مدیریت بحران اهمیت بسیار زیادی دارد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم. ارسال پیامک تبلیغاتی و پنل پیامکی در این زمینه اهمیت بسیاری دارد.

بحران و اطلاع رسانی

در هنگام بروز بحران با توجه به محیط عمل ممکن است نهاد های گوناگونی وارد این مدیریت شوند. نقش پیام کوتاه در مدیریت بحران برای هر نهاد می تواند متفاوت از دیگری باشد. نگرش سنتی در مدیریت بحران براین عقیده بود که بایستی منتظر بحران بود. این روش بعد از وقوع سعی می کند که خسارات ناشی از بحران را جبران کند. اما اخیرا نگاه نویی به این موضوع می شود. بر اساس این تفکر جدید همواره بایستی مجموعه ای ازطرح ها و برنامه های عملی برای مواجهه با تحولات و وقایع آینده تدوین و آماده باشد که می تواند به پیشگیری از بحران بی انجامد.

یکی از اساسی ترین و حساس ترین اقدام در مدیریت بحران ها اطلاع رسانی است. این کار به موقع و صحیح نقشی حیاتی را دارد. این اطلاع رسانی ازطریق یک منبع ارتباطی قوی میسر می باشد. نقش پیام کوتاه در مدیریت بحران نیز به این سرعت می افزارد.

ضرورت اطلاع رسانی

اطلاع رسانی برای دو گروه ضرورت دارد که عبارتند از:

اطلاع رسانی نهاد و ارگان و نقش پیام کوتاه در مدیریت بحران

اطلاع رسانی به نهاد ها و ارگان های موجود جهت خدمات رسانی و امداد. این کار ازطریق مدیریت بحران انجام می گیرد. در این اطلاع رسانی نهاد هایی مانند ارتش،  هلال احمر و وزارت خانه هایی که حضور آن ها ضروری است فراخوانده می شوند. این اطلاع درسانی بیشتر جهت امداد  و نجات و باز سازی زیرساخت های تخریب شده می باشد. در این مسیر نقش پیام کوتاه در مدیریت بحران می تواند خود را برای پیام های خاص نشان دهد. پیام هایی مانند کمک های سازمانی برای انجام اقدامات مختلف.

 اطلاع رسانی عمومی

این نوع اطلاع رسانی جهت عموم مردم می باشد که معمولا از راه های گوناگون صورت می پذیرد. استفاده از رسانه های جمعی مانند رادیو و تلوزیون در زمره این نوع اطلاع رسانی می باشد. یکی دیگر از این نوع اطلاع رسانی ارسال پیامک می باشد. در خیلی از مواقع به خاطر تسریع در اطلاع رسانی و کوتاه بودن پیام، باعث می گردد که از این نوع اطلاع رسانیاستفاده می شود.

نقش پیام کوتاه در مدیریت بحران بیماری ها

در بعضی مواقع خصوصا وقوع سیل این نوع خدمت خیلی مفید واقع می شود. همیشه بحران ها مربوط به وقایع طبیعی مانند سیل و زلزله و…. نمی شود. بعضی وقت ها این بحران ها به وقوع بیماری ها یا ناهنجاری های اجتماعی باز می گردد.

اطلاع رسانی از طریق پیام کوتاه در وقایعی مانند اپیدمی بیماری کرونا به صورت خیلی محسوس و آشکاری به کمک مردم و نهاد ها می آید. ارسال پیام های بهداشتی و اآخرین اخبار و آمار می تواند مفید واقع گردد. در صورتی که خبر مهمی از بیماری بدست آید ارسال از طریق پیام کوتاه بهترین گزینه می باشد. چرا که در سریع ترین زمان به گوش تک تک افراد حتی در دورترین نقاط خواهد رسید.

مزایای نقش پیام کوتاه در مدیریت بحران

اطلاع رسانی عمومی در بحران ها وناهنجاری های اجتماعی بستگی به اقدام و خواسته ستاد مدیریت بحران دارد. که چه موقع از چه منبعی به این اطلاع رسانی اقدام کند. اما ذکر این نکته لازم است که اطلاع رسانی از طریق پیام کوتاه دارای مزایایی است که بر دیگر انواع ارجحیت دارد این مزایا عبارتند از:

  • در ابن نوع اطلاع رسانی بدون محدودیت به تمام نقاط حتی دورترین مناطق کشور پیام خواهد رسید.
  • اطلاع رسانی پیامکی این مزیت را دارد که به گوش تک تک افراد خواهد رسید.
  • زمان خاصی برای آن وجود ندارد و هر لحظه که مدیریت بحران صلاح بداند نسبت به آگاه کردن مردم اقدام خواهد کرد.
  • از طرف دیکر برای گیرنده پیام هزینه ای نخواهد داشت.
  • گیرنده پیام می تواند پیام دریافتی را به دیگر افراد از طریق شفاهی اطلاع دهد.

علاوه بر نقش پیام کوتاه در مدیریت بحران می توانید با کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با ارسال پیامک تبلیغاتی و پنل پیامکی نیز خود را به موفقیت برسانید.

به دنبال رشد کسب و کارتان هستید؟

هدهد اس ام اس به شما امکان جذب، نگهداری و تعامل با مشتری را می دهد.

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

فارسی سازی افزونه توسط پوسته وردپرس

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد