کمپین های تبلیغاتی چیست؟ ویژگیهای یک کمپین چیست؟ انواع آن و کاربرد و شیوه اعمال آن برای مخاطبان به چه شکل میباشد؟ در این مقاله میخواهیم راجع به چیستی کمپینهای تبلیغاتی که زیاد آن را در حوزه دیجیتال مارکتینگ میشناسید، بپردازیم و موضوعات مختلفی را پیرامون آن مطرح کنیم. این سلسله پستها را میتوانید در ادامه با ما دنبال کنید.
همینطور میتوانید از دیگر خدمات ما که شامل ارسال پیامک تبلیغاتی میشود نیز استفاده کنید.
آیا تا به حال واژههای کمپین تبلیغاتی را شنیدهاید؟ آیا نسبت به آن اطلاعات کاملی دارید؟ در این مقاله با ما باشید تا به صورت خلاصه راجع به کمپینهای تبلیغاتی صحبت کنیم. منظور از کمپین های تبلیغاتی چیست؟ در این خصوص باید گفت به دستهای از تبلیغات که برای یک هدف معین، برای یک کسبوکار معین و با هدف اقناع مخاطب به خرید خدمات یا کالا صورت میگیرد، کمپین تبلیغاتی گفته میشود که با نام advertising campaign میتوان آن را شناخت.
در این شیوه تبلیغاتی، ما شاهد ورود و انجام تبلیغات از کانالهای مختلفی هستیم اما در نهایت این مجموعه کارها برای یک هدف انجام میشود. به صورت کلی هدف این نوع کمپینها موارد زیر هستند:
یکی دیگر از ویژگیهایی که میتوان برای کمپینهای تبلیغاتی بیان کرد، آن است که این مجموعه فعالیتها با هدف طولانی مدت انجام میشود که در این حالت، میتواند احتمال موفقیت را در اثر تداوم آن و نیز جذب مخاطب بیشتر افزایش دهد. البته ذکر این نکته بسیار مهم است که علل موفقیت در کمپینهای تبلیغاتی میتواند به موارد بسیاری وابسته باشد. از جمله شرایط بازار، توان رقابتی، استراتژی و … . توجه کنید که در پاسخ به اینکه کمپین های تبلیغاتی چیست؟ باید بدانید که کمپینهای تبلیغاتی اساس و اصول خود را دارند و بایستی حتما قبل از اجرای آن، هدف کمپین، مخاطب و برنامه ریزی آن تعیین شده و کامل انجام شود.
بیشتر بخوانید:بازاریابی پیامکی در مقابل ایمیل مارکتینگ
اما حالا که با کمپین های تبلیغاتی آشنا شدیم، لازم است به این سوال پاسخ دهیم که انواع کمپین های تبلیغاتی چیست؟ از جمله انواع کمپینهای تبلیغاتی میتوان گفت:
حال که ما با کمپین های تبلیغاتی و انواع آن آشنا شدیم، باید بدانید که با چه ابزارهایی بایستی آن را اعمال کرد و با صرف هزینه به بهترین نحوه آن را به مخاطبان خود نشان دهیم. روشهای مختلفی وجود دارد که در این زمینه میتوانید از آن ایده گرفته و آن را به کار ببرید. نمونه بسیار پر هزینه آن میتواند تبلیغات در شبکههای تلویزیونی رسانه ملی بوده و یا استفاده از بیلبوردهای سطح شهر توسط شهرداری و … در داخل و یا ورودی یا عوارضی یا خارج از شهر باشد. بسته به بودجه و نوع تبلیغاتی که میکنید، این روشها مختلف هستند و ممکن است استفاده شده و یا نشود.
اما اگر تا به حال سابقه اجرای چند کمپین تبلیغاتی را داشته باشید، میتواند گفت در بیشتر از ۸۰ – ۹۰ درصد این نوع تبلیغات، یک چیز مشترک است و آن استفاده از پنل پیامکی و sms marketing. به هیچ عنوان نباید قدرت اس ام اس مارکتینگ را در کنار کمپین های تبلیغاتی چیست؟ دست کم بگیرید. در پست بعدی منتظر باشید تا به نحوه کاربرد و استفاده از پنل پیامکی هدهد برای این نوع کمپینها بپردازیم و با مزیتها و کاربردهای آن بیشتر آشنا شویم.
هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد